Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Taisyklės Suprantu
Matcha Classic, 100 g Padidinti

Matcha Classic, 100 g

19,99 €

Matcha Classic, 100 g 

 

Kilmės šalis. Japonija, Kagoshima prefektūra

Derlius. Antras ir trečias

 

 

Sudedamosios dalys. Smulkiai sumalti matcha žaliosios arbatos lapeliai (Camellia Sinensis)

 

 

Matcha arbata yra žaliosios arbatos rūšis. Gamintojai naudoja specialius auginimo ir perdirbimo būdus, kad Camellia sinensis lapus paverstų Matcha. Arbatos augalai auginami pavėsyje paskutines kelias savaites prieš derliaus nuėmimą. Tai apsaugo augalus nuo saulės spindulių ir sulėtiną augimą, o arbatos lapeliai įgauna išskirtines savybes.

 

 

Herbavel Matcha Classic

KILMĖ: Originali Matcha iš Japonijos Kagoshima prefektūros

AUGINIMAS: Dviejų etapų arbatos krūmų auginimas šešėlyje prieš derliaus nuėmimą

SKONIS: Aromatinga lengvai kartoko žaliosios arbatos skonio

PARUOŠIMAS: Idealiai tinka kasdieniam vartojimui (arbatos ruošimui, desertams)

 

 

Herbavel Matcha klasės

Klasė Derlius Geriausiai tinka
Premium 1 Ceremonijai
Traditional 1 Aukštos kokybės gėrimams, ceremonijai
Classic 2 arba 3 Šaltiems ir karštiems gėrimams, desertams, kasdieniam vartojimui
Culinary 3 arba 4 Maisto gaminimui

 

 

Matcha auginimas šešėlyje

20-30 dienų prieš derliaus nuėmimą arbatos laukai padengiami juodu tinkleliu. Tai unikalus auginimo procesas, dėl kurio Matcha yra maistingesnė nei bet kuri kita arbata. Uždengus arbatžolių lapus, jie tampa plonesni, minkštesni ir ryškesnės spalvos, todėl susidaro daugiau chlorofilo ir amino rūgščių.šielengvai

 

 

Matcha vertinama, nes

Matcha yra labai maistinga, joje yra itin daug chlorofilo ir amino rūgščių (ypač L-teanino), susidarančių dėl specialaus auginimo būdo.

 

 

Rinkdamiesi Matcha suvartojate visą arbatos lapą, todėl organizmas įsisavina visas Matcha arbatoje esančias maistingąsias medžiagas. Vartojant įprastą užpilamą arbatą organizmas įsisavina tik iki 10%-20% medžiagų, nes dauguma jų netirpsta.

 

 

Žaliasis kofeinas

Dėl kofeino ir taninų sąveikos, organizmas žaliąjį kofeiną absorbuoja palaipsniui. Žaliasis kofeinas švelniai stimuliuoja skrandį ir tinka žmonėms, kuriems kavoje esantis įprastas kofeinas sukelia nerimą.

 

* Paprastai kavoje yra apie 96 mg kofeino viename 240 ml puodelyje, o Matcha – 19–44 mg / grame – tai yra 38–88 mg viename 80 ml puodelyje, jei paruošta standartiniu būdu.